Rólunk

Kezdőlap / Rólunk

Németh és Németh Kft

1997-ben alapított irodánk korrekt, teljes körű számviteli szolgáltatást nyújt ügyfelei részére a gazdasági élet bármely területén. Elvünk a hosszú távú, eredményes együttműködés, amit felelősségteljes munkával és személyes jó kapcsolatok kialakításával érünk el. Mi a partnereinknek nem csupán könyvelői vagyunk, hanem a megbízóink érdekeit szem előtt tartó képviselői is.  

Németh Gábor ügyvezető, vállalkozásunk vezetője mérnök-üzemgazdász, közgazdász, vállalkozási szakos mérlegképes könyvelő és bejegyzett okleveles könyvvizsgáló.  

 1994. óta foglalkozom kis- és közép vállalkozások könyvelésével, bérszámfejtéssel és számviteli tanácsadással. Pályafutásomat a Sylvester János Nyomdában kezdtem, mint közgazdász, mérlegképes könyvelő. Tapasztalatot szereztem nagyvállalati környezetben a számviteli terület teljes spektrumában. Foglalkoztam a vállalkozás mérleg és eredménykimutatásának elkészítésével, megismertem a nemzetközi pénzügyek összefüggéseit, folyamatait, cash flow tervezést, kintlévőség kezelést, ezáltal jelentős szakismeretre tettem szert nagyvállalati környezetben. Ezt követően a KKV szektorba navigáltam, ahol vezető könyvelőként egy könyvelő irodában dolgoztam, és több mint 75 kkv társaság teljes körű könyveléséért, adózási feladataiért és hatóság előtti képviseletéért voltam felelős. Ezzel párhuzamosan feleségemmel, Némethné Bogáth Andreával megalapítottuk a Németh és Németh Kft-t.

Nem most kezdtük a szakmát

Munkatársaink több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Szakmai végzettség tekintetében mérlegképes könyvelő végzettséggel, valamint szakirányú diplomával rendelkeznek.

Kiemelt figyelem minden ügyfelünknek

Minden egyes ügyfelünkkel személyesen törődünk. Az együttműködésünk kezdetén egy dedikált kapcsolattartót jelölünk ki, aki a szerződésünk fennállása alatt a rendelkezésére áll.

Segítség minden vállalkozónak

Induló vállalkozások, egyéni vállalkozók és társas vállalkozások részére egyaránt felkészülten, egyedi megoldásokat kínálunk.

Érthető tanácsok komplex ügyekről

Vállalkozása működésére szabott megoldásokat keresünk és tanácsokat adunk úgy, hogy azokra önállóan is építhessen. Szakértelmünkkel segítjük Önt a döntéshozatalban. A tervezett tevékenységhez igazítva segítünk a gazdasági- és az ideális adózási forma kiválasztásában

Folyamatos fejlődés és tanulás

 Figyelemmel kísérjük a törvényi változásokat, folyamatosan képzéseken veszünk részt, olvassuk a szaklapokat, illetve egyéb, szakmánkhoz kapcsolódó kiadványokat.

A legjobb legális megoldások

Az ügyfeleink szempontjából a legelőnyösebb és törvényes konstrukciók, megoldások feltérképezése. Megoldást keresünk a kényesebb, nagy tapasztalatot igénylő problémákra.

A GYAKORLATBAN IS MEGALAPOZOTT TUDÁSUNKAT AZ ÖN VÁLLALKOZÁSA FEJLESZTÉSÉNEK SZOLGÁLATÁBA ÁLLÍTJUK.

FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL, LEGYEN ÖN IS A PARTNERÜNK!